bedriftshelsetjenester i Oslo

En ny verden innen bedriftshelsetjenester

Vi lever i en hypermoderne tid, det kan det ikke være noen tvil om på dette tidspunkt. Vi har riktignok ikke oppnådd alle barneskole elevers drømmer – flygende biler og tidsmaskiner – men vi lever nå i en tid hvor vi kan se og snakke med hverandre på en maskin vi går rundt med i lommen.

Dagens teknologi har endret samfunnet. Dette sees lett ved å gå ut på en hvilken som helst gate i en hvilken som helst Europeisk storby, men det sees også innenfor den profesjonelle verden.

Ting har endret seg enormt for norske firmaer de siste årene. Det er tross alt ikke veldig langt tilbake i tid vi trenger å gå for å finne arbeidsplasser og firmaer som så helt annerledes ut enn hva tilfellet er i dag. Tilbake i gamledager var handel og business mye mer lokalt enn hva tilfellet er nå.

Det positive med dette var at det åpnet opp arbeidsplasser for lokalbefolkningen og hjalp til med å bygge et samfunn, det negative var at samfunnet forble helt og holdent lokalt. Dagens arbeidsplasser er fylt med mennesker med helt forskjellige bakgrunner. Dette krever mer fra firmaet for å ivareta de ansattes interesser.

Kvaliteten på bedriftshelsetjenester er høyere enn noen gang før

Nå finnes det et helt essensielt, lovpålagt tilbud som kan hjelpe deg og dine kollegaer med å tilrettelegge for alle og sørge for at enhver ansatt har en trygg og god arbeidsdag. Dette tilbudet er bedriftshelsetjeneste og dette tilbudet har aldri vært større eller bedre enn hva det er nå i 2019.

bedriftshelsetjenester hms

En god bedriftshelsetjeneste er noe enhver bedrift ikke kan klare seg uten, særlig dersom vi snakker om en større bedrift med mange ansatte. Dersom dette er tilfellet så er konflikter til tider uunngåelig, og det er her en bedre bedriftshelsetjeneste kommer inn i bildet.

Bedriftshelsetjenester kan nemlig tilby alt fra konfliktløsning, til forebygging og teambuilding, En bedre bedriftshelsetjeneste er den mest effektive måten å tilrettelegge din arbeidsplass på.

Ikke nok med det, en bedre bedriftshelsetjeneste trenger i dag ikke å koste deg og din arbeidsplass store summer. HMS og seriøsitet innen ivaretakelse av alt fra psykisk velvære til fysisk helse hos ansatte er i dag lovpålagt av den norske stat, noe som har ført til et stort og rimelig tilbud innen feltet.

God kvalitet for en billigere penge

Det er nok mange ledere som opp igjennom tiden har vært skeptiske til å bruke penger på å ivareta de ansattes interesser. Denne mentaliteten kan være forståelig om den kommer fra en leder av et norsk meieri på Vestlandet i 1957, men den vil ikke være forståelig i 2019. Mest sannsynlig er dette heller ikke en mentalitet som ansees for lovlig i dagens landskap.

HMS på arbeidsplassen

2019 er nemlig utrolig annerledes alle andre epoker innen norsk næringsliv. Firmaer er i dag lovpålagt å ivareta sine ansattes interesse gjennom det som kalles HMS. HMS er et tilbud enhver arbeidsplass må kunne gi sine ansatte og det er et tilbud som nå representeres ved et kontor på hver arbeidsplass.

Det kan til tider være vanskelig å ivareta ansattes interesse på en god måte, særlig dersom vi snakker om større bedrifter med flere hundre ansatte, derfor er en god bedriftshelsetjeneste viktig for et hvert firma. En god bedriftshelsetjeneste kan nemlig sørge for en bedre kultur gjennom flere gode tilbud og de trenger ikke å være dyre.

En basispakke for en liten bedrift (det vil si mindre enn 5 ansatte) koster som regel i underkant av 4 000 kr.

Vi vil gå i dypere detalj på tilbud nedenfor, men vi kan trygt si at dette er et billig tilbud som gir din voksende bedrift og dine ansatte alt dere trenger i form av råd og ekspertise når det kommer til å bygge et godt arbeidsmiljø.

Et variert og spennende tilbud

Tilbudet innenfor bedriftshelsetjenester har vokst enormt ettersom det har blitt et essensielt tilbud som ingen seriøs bedrift kan klare seg uten. Mange tenker gjerne at bedriftshelsetjenester bare foretar vaksiner (noe de for øvrig gjør), men realiteten er at bedriftshelsetjenester er med på å skape en god kultur blant de ansatte.

En seriøs bedriftshelsetjeneste i Norge vil i dag kunne tilby din bedrift et variert og spennende tilbud.

Hos enhver aktør finner vi i dag en hel mengde basispakker som din bedrift kan velge mellom, alt etter hvor mange ansatte bedriften har.

En slik pakke er pålagt av loven og er derfor ikke noe din bedrift har råd til å ikke ta seriøst. Heldigvis så kommer disse pakkene med alt du måtte trenge innenfor denne tjenesten, og den kommer i tillegg til en billig penge.

For en liten bedrift koster det som sagt i underkant av 4 000 kr for en basispakke, dersom du har så mye som 50 ansatte trenger du ikke å legge ut mer enn i underkant av 20 000 kr for samme pakke. Dette tilbudet er omfattende og ivaretar dine ansattes interesser gjennom HMS arbeid. Disse avtalene varer 12 måneder.

Andre goder med en bedre bedriftshelsetjeneste

I tillegg til å tilby de ovennevnte basispakkene et hvert firma er nødt til å ha, så finner vi også andre spennende tilbud hos bedriftshelsetjenester i Oslo som kan være til hjelp med å skape det arbeidsmiljøet du og din bedrift er på utkikk etter.

Enhver seriøs tilbyder innenfor bedriftshelsetjeneste, vil kunne tilby flere kurs og foredrag som kan være nyttige for de ansatte.

I tillegg finner vi tilbud om god yrkeshygiene, et godt inneklima, og målrettede helseundersøkelser som kan være til hjelp for helsen til både vanlige ansatte og ledere i bedriften.

bedriftshelsetjenester HMS arbeidsplassen

Forebygging av potensielt vanskelige situasjoner er noe enhver bedrift må ta seriøst, og dette blir mye bedre med en bedre bedriftshelsetjeneste. Bedriftshelsetjenester tilbyr nemlig risikovurdering og kartlegging av din bedrift.

Risikovurdering og kartlegging sørger for at din bedrift er oppdatert og følger loven, noe som er essensielt for enhver bedrift. Dette betyr at du og din bedrift kan ivaretas 100% av en og samme tjeneste. Vi anbefaler sterkt at din bedrift investerer i en bedre helsetjeneste i dag. Det er ikke dyrt, og resultatene er fantastiske!

Category: Tips og råd

Stikkord: