Motorsykkellandet

N_flagg

Vi er privilegerte når det gjelder motorsykkelveier I Norge.

tulysebotn6_small1
Vi har et eldorado av veier like utenfor dørstokken, det gjelder bare å finne dem, og utnytte dem. Det er mulig det går raskere å kjøre E6, E18 eller E16, men setter du av en time eller to ekstra vil det som regel betale seg i mangfold når det gjelder opplevelser.
Jeg vil gjennom MC Journalen dele mine erfaringer med dere, og vil jevnlig komme med nye ruteforslag, enten det er korte avstikkere fra hovedveien eller alternative ruter øst, vest, nord eller sør. Jeg håper disse kan være til nytte og glede for mange enten du skal på en lengre ferietur i Norge eller bare en kort svingom.

For de fleste er det det å være underveis som er fascinerende med motorsykkelkjøringen, veien er derfor målet for de fleste av oss. Kreative veivalg vil derfor være med på å øke gleden ved å kjøre motorsykkel. Ta en titt på siden Ruteforslag og kom gjerne med innspill og bidrag.
Og er du på nye trakter og vil oppsøke og treffe motosykkelentusiaster kan du ta en tur innom siden Treffpunkt, her finner du noen av de mange treffstedene hvor MC-folk gjerne samles for uformell prat. De fleste treffene er på onsdag eller torsdager.